Avui s’ha presentat a la Fira Mediterrània el nou projecte que s’estrenarà a finals de curs

Aquest cap de setmana en el marc de la Fira Mediterrània, i conjuntament amb la resta de projectes dins l’Obrador 2023 i el Pla d’Impuls, s’ha presentat el nou projecte que l’Esbart Rocasagna de Gelida durà a terme enguany col·laborant colze a colze amb el coreògraf i dramaturg Quim Bigas amb una àmplia experiència en espectacles de carrer.

Moment de la presentació a càrrec de, d’esquerra a dreta, Quim Bigas (coreògraf i dramaturg), Carles Janer (director artístic del Cos de Dansa de l’Esbart Rocasagna) i Jordi Fossas (Director de la Fira Mediterrània)

Esperem que aquest nou projecte coproduït per la Fira Mediterrània arribi als carrers de les nostres ciutats per acostar la dansa d’arrel a tots nosaltres, amb un toc personal de la nostra terra treballant també temes de gènere.

Ens veiem a la Fira Mediterrània 2024 per presentar-vos-el!!