El director artístic de l’Esbart Rocasagna és en Carles Janer i Rodriguez. Ell dirigeix el nostre Cos de Dansa, a la vegada és el referent artístic dels directors i directores dels diferents grups de l’Escola de Dansa, creant una línia pedagògica de continuïtat evolutiva en els dansaires.

Carles Janer inicia la seva formació com a dansaire al 1992, a l’Escola de l’Esbart Dansaire de Rubí. En aquest mateix grup és on durant 15 anys hi exerceix com a dansaire al Cos de Dansa, ballant en teatres destacats de Barcelona, com el Palau de la Música Catalana o el Gran Teatre del Liceu.

Buscant sempre noves formes de complementar la seva formació en dansa tradicional, participa en seminaris de dansa clàssica, cursos de dansa contemporània i d’altres enfocades al folklore català com un curs de castanyoles, de repertori tradicional o aprenentatge de la dansa per a infants.

Al 2015 inicia la seva etapa com a subdirector del Cos de Dansa de l’Esbart Dansaire de Rubí i coordinador de la seva Escola de Dansa.

Al setembre del 2017 i fins l’actualitat, dirigeix artísticament l’Esbart Rocasagna de Gelida, amb l’objectiu de crear un projecte sòlid que ens permeti seguir creixent en qualitat i poder mostrar arreu la nostra cultura a través de la dansa.