“Camins d’aigua

El dissabte dia 18 de juliol del 2015 vam estrenar a la plaça de la Vila de Gelida l’espectacle de dansa catalana d’arrel tradicional “Camins d’aigua”.

Aquest espectacle neix de la inquietud constant del Sergio Sarmiento, en aquell moment director artístic del Cos de dansa de l’Esbart Rocasagna de Gelida, per presentar un espectacle que COMUNIQUI amb tots els públics.
Camins d’Aigua  és un conjunt de balls que pretenen endinsar-nos en els camins que l’aigua va creant al seu pas. Des de les cançons de sirenes en la riba del mar on l’aigua és transparent i delicada, fins a dalt de la muntanya on les dones reguen i sembren. L’aigua els dóna vida. Passant pel comiat amarg d’un enamorat que perd  la dona que més s’estima. L’aigua és brava, de color terrós al pas pel riu. I acabant en una festa en un típic mercat setmanal. L’aigua ens acompanya al llarg de la nostra vida, en les seves diferents tonalitats i en els seus  diferents estats. L’aigua no sempre és transparent. L’aigua no sempre està en calma. L’aigua sempre segueix el seu camí. Són els Camins d’Aigua.

  Repertori;

  • A la Vora de la Mar

                    Instrumentació: Grup Tralla

Coreografia: David Martinez

  • Pasquins per la revolta vegetal

                    Instrumentació i veu: Mirna Vilasís

Coreografia: David Martinez

  • L’Hereu Riera

                    Instrumentació: Grup Tralla

Coreografia: David Martinez

  •  La Botigueta del Barri

                    Instrumentació: Cobla dels sons

essencials

  Coreografia: Sergio Sarmiento

Direcció Artística: Sergio Sarmiento