L’esbart s’organitza per seccions, cadascuna especialitzada amb una tasca en concret. Sense alguna d’aquestes seccions, els espectacles de l’esbart no serien el que són. Ens necessitem totes les unes de les altres.

Aquestes seccions són:

Cos de Dansa

Grup format per dansaires a partir de 16 anys generalment. Capitanejats per la direcció artística de l’esbart és l’encarregat de representar a nivell de danses d’arrel al Rocasagna.

Escola de Dansa

L’escola de dansa és l’òrgan de formació dels més petits i petites. Des de pàrvuls fins abans d’entrar al cos de dansa aquelles que volen seguir. Organitzada per grups de diferents edats dirigits per membres i exmembres del cos de dansa.

Veterans

El grup de veterans és el grup format per exdansaires del cos de dansa, que malgrat no poder destinar-hi tot el temps que voldrien, no volen deixar l’esbart. Les ganes de dansar i passar-s’ho bé mai es perden!

Gegants i Capgrossos

Gens habitual, el nostre esbart compta amb la Llúcia i el Roc, els nostres gegantons, des de l’any 2000. Juntament amb els capgrossos formen part de la cultura tradicional del nostre esbart i, també, del nostre poble, Gelida.

Equip Tècnic

Equip encarregat de tenir sempre a punt les llums i so per tots els espectacles de l’esbart. Un dels que mai es veu, però sempre hi és. Què fariem sense els seus membres?

Equip de Majordomia

Equip encarregat de tots els vestuaris i complements per les danses i actuacions. Un altre grup dels que mai es veuen, però també hi són sempre. S’encarreguen de confeccionar-los i tenir-los sempre a punt.