Revisitem EL PATUFET, un conte tradicional que tots tenim ben present a la nostra memòria, de forma trencadora i atrevida, amb una coreografia de dansa d’arrel sense complexos i actualitzada, convidant a reflexionar i, per damunt de tot, a sentir.

La veu amb què  s’explica un conte tradicional pot ser molt diversa. Podem narrar la història des del costumisme i la tradició més immobilista, recórrer a llenguatges més innovadors, fer adaptacions vàries, reinterpretacions… O des del sentiment. I això és el que pretenem nosaltres: ballar des del sentiment. Des de les pors d’una mare, les inquietuds d’un nen petit i la lluita per fer-se valer, l’alegria pel triomf, la tristesa i la força per superar allò que no surt bé, així com l’orgull d’aconseguir el que un es proposa. A la panxa del bou és un espectacle d’escenografia senzilla però carregada de sentit, fluït i executat amb la força narrativa que requereix. Un espectacle de producció pròpia al 100%. Tant el muntatge coreogràfic, com la composició musical i el vestuari han estat creats desde 0 per aconseguir un equilibri perfecte a l’escenari.