Tots els figurins de l’espectacle han estat dissenyats per l’escenògraf Ramon B. Ivars, a partir d’una feina de recerca i documentació que ha realitzat dels models de l’època, d’on ha extret les idees i la base de la seva creació. N’és un exemple la següent fotografia, amb data del mateix 1914, utilitzada per dissenyar els vestits de les banyistes.

banyistes

Així doncs, gràcies a la seva col·laboració i implicació entusiasta amb l’esbart, no només estrenem la dansa, també tot el vestuari.

Ramon IvarsRamon B. Ivars

Escenògraf i Director.

Premi Nacional d’Escenografia de la Generalitat de Catalunya el 1984.

Premi al millor muntatge del Festival de Sitges de 1987 per “El fetitxista”.

Professor de l’Escola Superior d’Art Dramàtic del Institut del Teatre a Barcelona i professor convidat a diverses escoles d’escenografia europees. Comissari de la representació espanyola per a la “Quadriennal d’Escenografia de Praga 2007”.

Col·labora assíduament, com a dissenyador d’espai i /o vestuari, des de 1973, en produccions de teatre, òpera, dansa, circ, cinema i televisió.

Darreres produccions notables: “Don Quixote” (Stuttgart Stadtheater 2000, Stuttgart) “Ronda de mort a Sinera” (Teatre Lliure 2003, Barcelona), “El comte Arnau” (Grec 2005, Barcelona), “Napoli” (Finnish National Opera 2005, Helsinki) i “La voix humaine”/”Le portrait de Manon” (Gran Teatre del Liceu 2007, Barcelona).