Cos de dansa

fFOTOCALL CAMINS 2015

Format per mes d’una vintena de dansaires a partir dels 16 anys, és la imatge de l’entitat, la seva principal tasca és portar a l’escenari els espectacles o produccions de les danses d’arrel tradicional i danses de nova creació basades en materials de recerca i així donar a conéixer la nostra cultura i tradició folklòrica arreu.

La majoria dels actuals dansaires han estat formats a la nostra escola de dansa i a la vegada molts d’aquest joves són mestres i monitors ajudants dels grups de la nostra escola, és molt important que no deixem de fer transmissió de tot alló que sabem i estimem.

Actuacions principals
En aquests anys d’activitat el Cos de Dansa ha fet moltíssimes actuacions arreu de Catalunya, Madrid, Galícia, les Illes Balears, Illes Canàries, València, País Basc. També en vàries ocasions hem ballat a l’estranger com a França, Portugal, Andorra, Hongria, Turquia, Bulgària. També hem participat en festivals nacionals i internacionals, aplecs, intercanvis, trobades, etc.

Molt important per a nosaltres és presentar un espectacle amb molta cura en el vestuari, i per això hem contat amb els dissenys del millors figurinistes, com Ramón Ivars, Maria Carbonell, Favià Puigserver, Ramón Suares, Blanca Ferrer i M. Rosa Llunell.

Horaris i lloc d’assaig:
Dimarts i dimecres de 22,00h a 24,00h al gimnàs del CEIP Montcau, Carrer circumvalació, s/n.

Deixa un comentari