Aquesta any l’Esbart Rocasagna vol organitzar el dissabte dia 14 de Novembre un “mercat de roba per ballar”.
Aquesta experiència és la primera vegada que l’organitzem i ho fem bàsicament per facilitar a les famílies que si necessiten vestuari per ballar els seus fills o filles el puguin aconseguir a més bon preu o intercanviar amb d’altres famílies que en tinguin, i que s’ha quedat petit o els seus fills han deixat de ballar.
Com que són robes que no es compren a cap establiment, hem pensat que serà un lloc de trobada on la gent de l’Esbart només farem d’assessors, comprovant que les peces de ballar siguin les que han de ser i creant l’espai adequat per a tothom de Gelida que hi vulgui participar. També fem una crida a aquelles famílies que en algun moment els fills o filles van ser balladors de l’Esbart si tenen alguna peça de roba que puguin fer donació al fons de vestuari de l’ Esbart.
Us recordem:

DISSABTE   14 DE NOVEMBRE  A les 11h i fins les 13h matí  al pati de les Monges CIC:

1r MERCATbarretina DE ROBA PER BALLAR A L’ESBART