festfolkEls propers dies 24, 25 i 26 de juliol, el Cos de Dansa de l’Esbart Rocasagna participarà al Festival biannual Folklore et Partage de Montréal de l’Aude, a França. En l’edició d’enguany d’aquest festival, a més de l’Esbart com a representant dels Països Catalans, també hi actuaran grups de dansa de Rússia, Equador, Estats Units, Sardenya, Txèquia, França i de l’illa africana de Mayotte. Durant els dies que estarem allà (arribarem el 23), des de l’organització també ens han preparat visites per descobrir el patrimoni de la zona (vista de castells càtars, abadies, museus, ciutat de Carcassonne) així com els pobles i ciutats (amb la visita dels diferents cellers cooperatius, indústries, comerços). Les principals actuacions de l’Esbart es concentraran el divendres i el dissabte, amb un durada d’1h i 30 minuts i 1 hora, respectivament.

Per més informació del Festival: http://www.mainatges.com/festival.htm